ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Σχετικά με εμάς

Η GENOMEDICA, στη διάρκεια λειτουργίας της έχει καθιερωθεί στο χώρο της διαγνωστικής γενετικής σαν απόλυτα αξιόπιστο εργαστήριο. Ο λόγος που η εταιρεία μέσα σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα κατόρθωσε να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο είναι ότι από την αρχή της λειτουργίας της έχει στελεχωθεί με άρτια καταρτισμένους επιστήμονες και επενδύει συνεχώς σε τεχνολογίες αιχμής, με σκοπό να μπορεί να προσφέρει στους πελάτες της πρωτοποριακές για την χώρα υπηρεσίες.

sxetika me emas_1

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Επιστημονικό δυναμικό

Δρ. Χάρης Κοντός, Ph.D

Ιδρυτής – Διευθυντής Genomedica

Ο Δρ Χάρης Κοντός σπούδασε Βιολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών όπου αποφοίτησε το 1993. Την ίδια χρονιά, αφού κέρδισε ακαδημαϊκή κρατική υποτροφία, ξεκίνησε τις διδακτορικές του σπουδές στον Τομέα Ιολογίας, Τμήμα Παθολογίας, Πανεπιστήμιο του Cambridge, στην Αγγλία.

Κατερίνα Καρδαρά, MSc, ErCLG

Υπεύθυνη τμήματος Κυτταρογενετικής και Γενετικής Συμβουλευτικής

Η Κατερίνα Καρδαρά αποφοίτησε από το τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης. Το
2001 ολοκλήρωσε με διάκριση τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην Ιατρική Γενετική στο Πανεπιστήμιο της Γλασκόβης (MSc in Medical Genetics with Distinction).

Ελένη Πανταζή B.Sc, M.S

Η Ελένη Πανταζή είναι πτυχιούχος του τμήματος Βιολογίας και έκανε μεταπτυχιακές
σπουδές στο πανεπιστήμιο Αθηνών. Το θέμα της διπλωματικής εργασίας, που
πραγματοποιήθηκε στο Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ, ήταν ‘’Έλεγχος ανοσοπροστασίας
εμβολίων ευαισθητοποιημένων DCs σε πειραματικό μοντέλο σπλαχνικής λεϊσμανίασης’’.
Από το 2017 έως σήμερα εργάζεται στο Εργαστήριο Μοριακής Βιολογίας και
Κυτταρογενετικής “Genomedica” A.E., στο τμήμα της Μοριακής Βιολογίας. Έχει δημοσιεύσει εργασίες σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά, με αναφορές στην διεθνή βιβλιογραφία

Michael Petersen

Ο Michael Petersen είναι κάτοχος της ιατρικής ειδικότητας του Κλινικού Γενετιστή από το 1997. Σπούδασε Ιατρική στο πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης, στη Δανία, απ’ όπου αποφοίτησε το 1983. Κατόπιν έκανε μεταπτυχιακό και διδακτορικό στη Γενετική στο ίδιο πανεπιστήμιο και μεταδιδακτορική έρευνα στο Κέντρο Ιατρικής Γενετικής του πανεπιστημίου Johns Hopkins των ΗΠΑ (1988 – 1990). Ο κύριος Petersen έχει εργαστεί ως κλινικός γενετιστής στη Δανία στο Dept. of Medical Genetics, The John F. Kennedy Institute, μέχρι το 1993, οπότε και μετακόμισε στην Ελλάδα ως Διευθυντής του Ινστιτούτου Υγείας του Παιδιού όπου και παρέμεινε έως το 2012.

NEWSLETTER!

Εγγραφή στο newsletter